Believers

Geloof je ook in een betere wereld en dat we daar gezamenlijk verantwoordelijk voor zijn? Laat dan zien dat jouw organisatie hieraan meewerkt. Stichting de Groene Pluim selecteerde vier van de 17 Global Goals van de Verenigde Naties waarmee bedrijven en ondernemingen echt het verschil kunnen maken.

Geef hier kort aan wat jouw organisatie op de vier geselecteerde Goals doet.

Impact maken en samen de verduurzaming versnellen

Er komen steeds meer believers bij die samen een actief, op ervaring gebaseerd netwerk vormen op het gebied van duurzaam ondernemen. Als believer nodigen we je namelijk uit voor bijeenkomsten en informeren wij je over duurzame ontwikkelingen binnen het netwerk. En wie weet ben je straks zelf een van de Groene Pluimhouders!

Om in aanmerking te komen voor De Groene Pluim, moet een organisatie op haar eigen wijze actief bijdragen aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen of een aanzienlijke bijdrage leveren aan innovatieve verduurzaming van de productieketen. Daarnaast is het ook heel belangrijk dat de organisatie gemotiveerd en enthousiast is en haar inspiratie, kennis en ervaring deelt met andere bedrijven.

In principe kan iedere organisatie in aanmerking komen voor De Groene Pluim, ongeacht de grootte en branche. Het is dus zeker niet exclusief voor kleine dienstverleners of grote industriƫle bedrijven. Iedere organisatie die actief bijdraagt aan duurzaam ondernemen en dit ook zichtbaar kan maken, maakt kans op De Groene Pluim!

Dus werk samen met de andere believers mee aan de groene beweging en vul hier je gegevens in voor gratis deelname.