De Groene Pluim Next Level

De Groene Pluim Next Level, start met bijeenkomst in Oosterhout

Een bijeenkomst voor ondernemers, bestuurders, beleidsambtenaren en medewerkers die samen impact willen maken.

Wat kan ik met de Global Goals en hoe kan het mijn organisatie succesvoller maken en mij persoonlijk helpen in mijn rol? Wat kan een Ondernemer er mee richting klanten, overheden en personeel, en hoe kan een gemeente haar agenda laten aansluiten bij de Global Goals in samenwerking met de stakeholders in de regio?

We kijken ook hoe we de ontstane beweging van duurzaamheid kunnen versnellen. Specifiek richten we ons met dit MKB idee Project op Global Goals nummer 8 en 17. Een fatsoenlijke baan en samenwerking via partnerschap. Op een ludieke manier ontdekken we met het Global Goals Game wat er globaal en lokaal speelt op het gebied van MVO en welke positieve impact we hierop samen kunnen maken. Met deze kennis ontwikkel je spelenderwijs een gedragen gedachtengoed die het zakelijk en maatschappelijk belang verbinden.

Vanuit je ondernemersvisie, ambtelijk opdracht of bestuurlijk opgave maken we concrete en meetbare activiteiten die leiden tot een win-win-win situatie.

Organisaties die aanwezig zijn en zich geregistreerd hebben op www.degroenepluim.nl  kunnen gratis gebruik maken opleiding-cheques en loopbaangesprekken die verstrekt worden door het ministerie in het kader van het project MKB Idee, De Groene Pluim heeft hiervoor samenwerking gezocht met de Stichting H!VE www.hive.nl , welke de uitvoerder van de gratis beschikbaar gestelde opleidingen zal zijn.

Datum: 13 februari 2020
Locatie: De Bussel Oosterhout

Programma :
–  15:30 uur ontvangst koffie en bijpraten
–  16:15 uur Welkom Marcel Willemsen
–  16:25 uur opening Peter en Jeannet
–  16:35 uur De Global Goals Kickstarter
–  17:20 uur afsluiting (uitreiken gratis opleidingen cheques)
en daarna borrel

Kortom, een inspirerende bijeenkomst waar je concreet iets aan gaat hebben in je dagelijkse werkzaamheden en maatschappelijk bijdraagt aan onze gezamenlijk maatschappelijke opgaven.

Aanmelden: info@degroenepluim.nl

Met Duurzame Groet,

Peter van den Eijnden                     Jeannet Verhoeven
Voorzitter De Groene Pluim             Voorzitter H!VE

Marcel Willemsen
Wethouder Duurzaamheid Oosterhout