Groene Pluim doet mee aan de VOORbeeld-verkiezing

De Groene Pluim heeft jouw hulp nodig! Doe je mee?

Waarom de VOORbeeld-verkiezing

Werving- en selectiebureau VOOR maakt werk van een groene samenleving. VOOR ondersteunt organisaties en kandidaten die van betekenis willen zijn voor de samenleving. Daarom organiseert VOOR de VOORbeeld-verkiezing 2024. Maar liefst 10% van de omzet van VOOR wordt gedoneerd aan vijf inspirerende en impactvolle projecten die bijdragen aan een groene samenleving. De Groene Pluim doet hier aan mee.

Als de Groene Pluim gekozen wordt, kunnen wij met deze donatie nog meer bedrijven die serieus werk maken van duurzaam en sociaal ondernemen, in de spotlights zetten. Zo kunnen zij weer een VOORbeeld zijn voor anderen. Samen kunnen we de groene beweging versnellen!

Stem voor 17 juni op De Groene Pluim

Om in aanmerking te komen voor deze donatie, hebben we vooral veel stemmen nodig. Help jij ons naar die eerste plek? Ga dan nu naar https://voor.nl/voorbeeld-projecten/2024#730 en stem op De Groene Pluim. Stemmen kan tot 17 juni, dus wees er snel bij!

Zeg het voort

We hopen dat je ons niet alleen met je eigen stem wilt helpen, maar dat je je ook inzet om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Daarom vind je hieronder een tekstje dat je gemakkelijk kunt kopiëren en delen in een mail aan je medewerkers, collega’s, leveranciers, kennissen en wie je ook maar bedenkt. Help je mee?

Ben jij VOOR een groene samenleving?
Stem op De Groene Pluim
  De Groene Pluim is een erkenning voor bedrijven en organisaties die serieus werk maken van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door deze parels zichtbaar te maken, kunnen zij anderen weer inspireren. Inmiddels zijn zo’n 30 gemeenten door heel Nederland aangehaakt en zijn er al meer dan 80 Groene Pluimen uitgereikt. Zo is een positieve beweging in gang gezet.   Om die beweging te kunnen versnellen, is geld nodig. Daarom doet De Groene Pluim mee aan de VOORbeeld-verkiezing. Deze wordt georganiseerd door werving- en selectiebureau VOOR. Maar liefst 10% van de omzet van VOOR wordt gedoneerd aan vijf inspirerende en impactvolle projecten die bijdragen aan een groene samenleving. De Groene Pluim doet hier aan mee.   Als de Groene Pluim gekozen wordt, kan de stichting met deze donatie nog meer bedrijven die serieus werk maken van duurzaam en sociaal ondernemen, in de spotlights zetten. Zo kunnen zij weer een VOORbeeld zijn voor anderen. Samen kunnen we de groene beweging versnellen!   Help jij De Groene Pluim naar de eerste plek? Ga dan snel naar https://voor.nl/voorbeeld-projecten/2024#730.  Stemmen kan tot 17 juni, dus wees er snel bij!  

We rekenen op jullie inzet om deze VOORbeeld-verkiezing te winnen!