Podcast met de Pluim op tafel

MET DE PLUIM OP TAFEL: “BIJ IEDERE INVESTERING DIE WE DOEN, HOUDEN WE REKENING MET DUURZAAMHEID”

In deze nieuwe aflevering van de podcastserie ‘Met de Pluim op tafel’ bezoekt Every Second host Roland Rutten Vakantiepark en Brasserie De Meerpaal in Zoutelande. Deze Groene Pluimhouder heeft de ambitieuze doelstelling om in 2040 volledig CO2-neutraal te opereren.

“Bij iedere investering die we doen, houden we rekening met duurzaamheid. Het hele park is zo ingericht dat het opgaat in de omgeving; er is een grote verscheidenheid aan planten en gewassen die hier thuishoren. Dat wordt gewaardeerd”, vertelt mede-eigenaar Rosa Melis.  Op het park wordt een grote hoeveelheid zonne-energie opgewekt: “Het is nu onze uitdaging om die energie op te slaan en op het juiste moment in te zetten”. Hoe De Meerpaal invulling geeft aan deze en andere uitdagingen op het vlak van duurzaam en sociaal ondernemen, hoor je in de podcast.

Beluister de aflevering via Spotify. Je hebt hier geen abonnement voor nodig!