Voor Cleanmaster Biolux

Cleanmaster Biolux uit Goes heeft de Groene Pluim  gekregen. De gemeente Goes reikte de prijs voor het tweede jaar uit. De Groene Pluim is een stimuleringsprijs voor organisaties die duurzaam ondernemen. Gemeente Goes zet actief in op het verduurzamen van bedrijven en daar hoort een compliment als de Groene Pluim bij.

Cleanmaster Biolux produceert zelf niet, maar levert hoog geconcentreerde schoonmaakmiddelen en andere, zo duurzaam mogelijke, producten aan bedrijven en instellingen. Goed zorgen voor het milieu en de natuur, is altijd de basis van het bedrijf geweest.

Wethouder Joost de Goffau ging woensdagochtend met een bakfiets op pad om Cleanmaster Biolux een symbolische Groene Pluim, een goudpalm, te overhandigen.

“Een bedrijf als Cleanmaster Biolux laat zien dat duurzaam ondernemen een verschil kan maken. Gemeente Goes heeft voorbeeldbedrijven als deze nodig als inspiratie voor andere Goese ondernemers. Zo bouwen we samen aan een energieneutrale gemeente en bewust duurzaam leven. Daarom zetten we Cleanmaster Biolux graag in het zonnetje met deze pluim”, aldus wethouder De Goffau.