Chainable

Groene Pluim voor Chainable: kartrekker transitie keukensector

Daar waar de meeste keukens niet langer dan 20 jaar meegaan – in de particuliere markt gemiddeld zelfs maar 8 jaar – kennen de keukens van Chainable in Gilze-Rijen een ongekend lange levensduur. Het innovatieve concept van de Chainable keukens is gebaseerd op standaardisatie waardoor demontage en hergebruik mogelijk is.

Groene Pluim voor positieve impact op keukenbranche

De organisatie heeft zo’n grote positieve impact op de hele keukenbranche, dat de Gemeente Gilze en Rijen dit bedrijf graag in de schijnwerpers zet. Merijn Scheifes, de verantwoordelijke wethouder bij Gemeente Gilze en Rijen, reikte daarom een Groene Pluim uit aan ‘geestelijk vader’ Cees van Nispen. Dat gebeurde tijdens de bijeenkomst die de gemeente samen met Ondernemersvereniging GRIC organiseerde op 14 september 2023.

Dit is waarom Chainable keukens een Groene Pluim verdient

Volgens de accreditatiecommissie zette Chainable een innovatief concept neer met een positieve impact op duurzaamheid, klimaat en circulariteit. Dankzij het intrinsiek gemotiveerde management vervult de organisatie een belangrijke rol in de transitie naar een duurzamere keukensector: samen met de ketenpartners en belanghebbenden wordt er gewerkt aan optimale circulariteit. Chainable verdient De Groene Pluim dubbel en dwars en zal dankzij het hoge ambitieniveau zeker in staat zijn deze in de toekomst te behouden! In het profiel van Chainable lees je meer over dit bedrijf.

In de voetsporen van CurTec

Chainable keukens is de tweede Pluimhouder in de Gemeente Gilze en Rijen. Het bedrijf treedt hiermee in de voetsporen van CurTec, die in 2022 de Groene Pluim in de wacht sleepte. Wij feliciteren Chainable keukens van harte met het winnen van De Groene Pluim!