FrisFacilitair

De Groene Pluim voor FrisFacilitair

Op vrijdag 30 juni 2023 ontvingen Corine Vermeij (directeur) en Daphne Uijterlinde (personeelszaken) van FrisFacilitair, De Groene Pluim uit handen van Tanja de Jonge en Chris van Benschop, wethouders bij Gemeente Dordrecht. FrisFacilitair is de tweede Groene Pluimhouder van de gemeente Dordrecht, de 53e in totaal.

Dit is waarom FrisFacilitair de Groene Pluim verdient

FrisFacilitair is een social joint venture die in 2014 het stokje van de sociale werkplaatsen overnam. De facilitaire dienstverlener zet zich in voor een inclusieve samenleving waarin iedereen de mogelijkheid heeft om te groeien en te bloeien. FrisFacilitair levert een bijzonder actieve en sociale bijdrage aan een duurzame toekomst. Zo’n 185 talenten met en zonder afstand tot de arbeidsmarkt zetten zich dagelijks in voor een schone werk- en leefomgeving op 450 locaties in de regio. Bij De Groene Pluimhouders lees je meer over FrisFacilitair.

Tweede Groene Pluim voor Dordrecht

Inmiddels sloten zo’n 25 gemeentes door heel Nederland zich aan bij De Groene Pluim.

Selecta | Pelican Rouge Coffee Roasters in Dordrecht werd twee jaar terug beloond met De Groen Pluim. Nu maakte Sjoerd Homminga, Head of Procurement en category management van Selecta, deel uit van de commissie die de audit bij FrisFacilitair uitvoerde. FrisFacilitair is dus de tweede Groene Pluimhouder in Dordrecht en de 53e in totaal. Dat toont aan dat steeds meer bedrijven Duurzaam Ondernemen omarmen. Het netwerk groeit waarbij steeds meer duurzame inspiratie wordt gedeeld.